Mat og Kulturvandring
Ta med deg dine kollegaer på en historisk vandring i Bergen, og opplev lokale smaker og lokal historie .
Om turen
Bergen har status som internasjonal matby i UNESCO’s kreative nettverk, og denne turen har fokus på lokale råvarer og historisk mat. Guiden tar dere gjennom den gamle delen av byen, og det blir 5 stopp underveis med matopplevelser. Vi besøker blant annet UNESCO's verdensarv- Bryggen, i tillegg til en lokal restaurant som tidligere har vært et offentlig bad, for dem som ikke hadde innlagt vann. Det siste stoppet er i den eldste kjelleren i Norge, fortsatt i bruk, og her får vi høre en helt spesiell historie og smaker en liten øl. Vi er også innom Fisketorget og et annet stopp for en søt overraskelse. Maten vi smaker skal være nok som en lunsj.
Med eller uten konkurranse.
Turen er på engelsk, med mindre alle snakker norsk.
Inkludert
- Smaksprøver av lokal mat. For noen vil dette være en passe stor lunsj.
- En liten øl og drikkevann.
NB: Kle deg etter været.