Zipline Gavekort

Gi bort en opplevelse, til den som har alt. Du kan nå kjøpe gavekort til Norges raskeste Zipline, på toppen av Ulriken i Bergen.

Bergen Base Camp er begeistret over å kunne tilby denne trygge og miljøvennlige naturopplevelsen til deg på Bergens høyeste byfjell, Ulriken. Byfjellenes første zipline passer for alle og er ikke fysisk krevende. Den er 300 meter lang, hvor du kan komme opp i en fart på 70km/t, før du bremser opp raskt og trygt med vår zip stop. Ziplinen er bygget og sertifisert av fagkyndige, og er trygt bemannet av kvalifiserte instruktører.

Priser for Zipline:

Voksen kr 450,-

Barn (8-15) kr 300,-

Digitalt Gavekort

Gi bort en Zipline-tur i julegave i år. Vi selger gavekort på Norges raskeste Zipline. Opplevelsen finner sted på Ulriken (643 moh), som er Bergens høyeste byfjell. Ziplinen tilbyr en flott utsikt over byen mens du svever i høy hastighet over bakken. Det digitale gavekortet blir sendt direkte til mottakerens telefon, på et gitt tidspunkt bestemt av deg. Mottaker velger selv når gavekortet skal benyttes.

Fysisk Gavekort

Vi selger også fysiske gavekort på Norges raskeste Zipline. De kan hentes på vårt kontor på Bryggen (Holmedalsgården 3), eller sendes til deg per post. Kommer du innom oss på Bryggen, er det også mulig å kjøpe tilleggsprodukter som tur/retur billetter med Ulriksbanen, og Ulriken-produkter som powerbank, håndkle, nøkkelring m.m. Kontakt oss gjerne per telefon eller skriv til oss via kontaktsjema til høyre, hvis dette er ønskelig.