Denne turen tar deg gjennom Bergen sentrum med sykkel, der du får oppleve høydepunktene med byen, i ditt eget tempo. Deretter sykler du opp til Ulriksbanen der du setter fra deg sykkelen og tar banen opp på fjellet. Her vil du få oppleve mye kulturhistorie og fantastisk utsikt på toppen av Bergens høyeste byfjell.​

På fjellets topp, har vi lagt opp til at du går i tur i området med medbrakt matpakke. Du velger selv om du vil gjennomføre en 1-timers eller 3-timers tur fra toppen av Ulriken (643 m o.h.) Her vil du få oppleve mye kulturhistorie og fantastisk utsikt mens du vandrer i området rundt toppen av Bergens høyeste byfjell.

Inkludert
Leie av sykkel, hjelm og sykkellås. Leie av GPS med alle nødvendige koordinater og skriftlig informasjon om fjellturen. Billetter til Ulriksbanen t/r og lunsjpakke.

Alder
Anbefalt minimumsalder er 12 år pga trafikkregler

Praktisk informasjon
Sykkel, utstyr og billetter hentes hos Bergen Basecamp i sentrum. Her får du en gjennomgang av utstyret og hjelp til å tilpasse syklene, før vi sender deg avgårde. Vi anbefaler å ta med vannflaske, kamera og solbriller. Ha gode sko, varme klær og vindjakke. Husk å kle deg etter været!

Bestilles senest
Samme dag kl. 12

Avbestilling
Gratis avbestilling med full refusjon inntil 48 timer før avreise

Pris
Voksen: Kr. 1190,-
Barn (6-12): Kr. 690,-