Sykkelturen tar deg gjennom det tradisjonelle «overklasseområdet» i Bergen. Ruten starter ved Bryggen og går sørover gjennom sentrum retning Troldhaugen. På veien vil du besøke slottet Gamlehaugen, kongefamiliens Bergensresidens. Det er ikke mulig å gå inn på slottet, men det er et flott uteområdet, hvor det er fint å bade på varme sommerdager.

Ruten fortsetter langs «Paradisstranden», hvor du også vil passere Wernerholm, huset der Bjørnstjerne Bjørnson skrev Norges nasjonalsang, «Ja, vi elsker». Målet på ruten er Edvard Griegs hjem, Troldhaugen, hvor du får være med på konsert og lunsj. På tilbakeveien sykler du en annen rute, over Fantoft, hvor du kan besøke Fantoft Stavkirke.

Inkludert
Leie av sykkel, hjelm og sykkellås. Turinformasjon og spesifikk informasjon og historie om stedene du besøker. Billetter til lunsjkonserten på Troldhaugen og inngang til Griegs villa og museum, voucher for lunsj på Troldhaugen. Inngang til Fantoft Stavkirke.Lunch Options

Lokal fiskesuppe, salat eller dagens suppe. Ikke inkludert drikke.

Sesong
23. Mai – 15. September

Alder
Anbefalt minimumsalder er 12 år pga trafikkregler

Praktisk informasjon
Sykkel, utstyr og billetter hentes hos Bergen Basecamp i sentrum, ved Bryggen. Her får du en gjennomgang av utstyret og hjelp til å tilpasse syklene, før vi sender deg avgårde. Vi anbefaler å ta med vannflaske, kamera og solbriller. Ha gode sko, varme klær og vindjakke. Husk å kle deg etter været!

Bestilles senest kl. 10.00 samme dag

Avbestilling
Gratis avbestilling med full refusjon inntil 48 timer før avreise

Pris
Voksen: Kr. 1190,-
Barn (12-16): Kr. 790,-