BergenBaseCamp – Exin.no

Exin.no AS er en av de ledende selskapene innenfor aktiviteter i og rundt Bergen. I 2006 ble Bergen Base Camp et begrep innenfor firmaet og i løpet av 2009 ble det til vår merkevare. Vår målsetting og virksomhet er å tilrettelegger for trygge, miljøvennlige og inspirerende aktiviteter. Vi er opptatt av å begeistre våre kunder – enten det er blåtur for firmaet, vennegjengen, familien, skoleklassen eller en enkel turist. Vi arrangerer egne aktiviteter, og i tillegg tilbyr vi samarbeidene aktørers aktiviteter i og utenfor Bergen, blant annet rafting, brevandring og rundturer på vestlandet. Ulriken er blitt hovedarenaen til våre aktiviteter, men vi bruker også andre steder som blant annet Bergen sentrum, Fløien, Fjordslottet og Solstrand.

Vi er også bevisst på miljøet, og verdsetter balansen mellom bruk og vern av naturen. EXin.no AS er plukket ut som en pilot-bedrift i utviklingsarbeidet for bærekraftig reiseliv og geoturisme. Programmet er en felles satsing mellom Innovasjon Norge, Norges forskningsråd og SIVA.

Gründeren av firmaet, Anne Gunn Rosvold, har bakgrunn som utøver innen ulike aktiviter som klatring, fallskjermhopping, ski, kajakk, breturer, ekspedisjoner m.m. I tillegg deler hun de samme kjerneverdiene som firmaet står for. I 2009 mottok hun Gründerprisen for innovasjon og nyskapning, «Fredrikke Qvam Prisen 2009».

 

Våre kjerneverdier

Våre ansatte har stor kompetanse om våre aktiviteter og har mye erfaring. Dette bidrar til økt glede fordi vi kan gi gode råd om relevante aktiviteter, utstyr og bekledning. I tillegg gir det grunnlag for vår neste verdi, nemlig trygghet. Vi vektlegger sikkerhet, slik at det skapes et miljø hvor flere kan ta del i naturopplevelser og aktiviteter. Vi tenker mye på miljøet og den lokale naturen og har et sterkt fokus på å ta vare på omgivelsene og beholde den lokale natur- og kulturhistorien. Utvikling er også et viktig begrep hos oss. Vi ønsker å utvikle oss kontinuerlig slik at flere kan finne inspirasjon gjennom våre aktiviteter.

 

Hvorfor velge Bergen Base Camp?

Vårt mål er å lage et arrangement som er 100% skreddersydd etter deres behov og ønsker. Vi sparer bedriften for mye tid i planleggingsfasen ettersom våre eksperter har kompetansen og erfaringen som er nødvendig for å sette sammen det beste opplegget i tråd med formålet av arrangementet. Vi kvalitetssikrer gjennomføringsfasen og sørger for at programmet glir knirkefritt. Det blir et enklere alternativ for bedriften fordi dere kun trenger å forholde dere til en person som har kontroll på alt. I tillegg vil det kun være en faktura, uten ekstrakostnader for organiseringen.

Vi kan komme tidlig inn i planleggingsfasen og bidra med vår erfaring til at bedriften oppnår sitt mål med arrangement, firmatur, event eller kundepleie. Bedriften bestemmer selv om vi bare skal levere en liten del av arrangementet, eller organisere alt. Med over 14 års erfaring med å tilrettelegge arrangementer, kjenner vi alle  hotell og konferansefasiliteter – uten å være bundet til noen av dem. Vi kjenner aktiviteter som er relevante, vi finner underholdning som passer budsjettet.

Det er tidkrevende å finne ut av alternativene og mulighetene for konferansen, seminaret, incentivtur m.m. Spør oss, så vil vi presenterer ferdige alternativ og dere sparer tid og penger. Vi har unik kompetanse på Bergen og Fjord Norge, men også en god kompetanse på andre norske destinasjoner, blant annet Nord-Norge.