Bergen Base Camp er stolt av å være en totalleverandør av aktiviteter og opplevelsesturer i Bergen, Fjord Norge og hele landet for øvrig. Våre ansatte har over 12 år med erfaring, og har fokus på behovene og ønskene til din bedrift. Det koster tid og penger å få oversikt over muligheter, og gjøre rette valg i forhold til mål for arrangementet. Det er her våre eksperter kommer inn i bildet. Med kompetanse  og erfaring tar vi oss av hele pakken, hotell – transport – aktivitet – underholdning, og får hele arrangementet til å gå sømløst og holde tidsplaner.

Vi tilpasser etter dine ønsker

Vårt mål er å lage et arrangement som er 100% skreddersydd etter deres behov og ønsker. Vi sparer bedriften for mye tid i planleggingsfasen ettersom våre eksperter har kompetansen og erfaringen som er nødvendig for å sette sammen det beste opplegget i tråd med formålet av arrangemetet. Vi kvalitetsikrer gjennomføringsfasen og sørger for at programmet glir knirkefritt. Det blir et enklere alternativ for bedriften fordi dere kun trenger å forholde dere til en person som har kontroll på alt. I tillegg vil det kun være en faktura, uten ekstrakostnader for organiseringen.

Vi kan komme tidlig inn i planleggingsfasen og bidra med vår erfaring til at bedriften oppnår sitt mål med arrangement, firmatur, event eller kundepleie. Bedriften bestemmer selv om vi bare skal levere en liten del av arrangementet, eller organisere alt. Med vår 12 års erfaring med å tilrettelegge arrangementer, kjenner vi alle  hotell og konferansefasiliteter – uten å være bundet til noen av dem. Vi kjenner aktiviteter som er relevante, vi finner underholdning som passer budsjettet.

Det er tidkrevende å finne ut av alternativene og mulighetene for konferansen, seminaret, incentivtur m.m. Spør oss, så vil vi presenterer ferdige alternativ og dere sparer tid og penger. Vi har unik kompetanse på Bergen og Fjord Norge, men også en god kompetanse på andre norske destinasjoner, blant annet Nord-Norge.

Tjenester i planleggingsfasen:

– Rask respons på din forespørsel
– Kompetente og kreative råd i prosessen
– Tilrettelagt timeplan
– Lokalkunnskap
– Bestilling av hotell, lokaler, rensport, resturanter, m.m.
– Aktiviteter og annet ønskelig

Tjenester under arragementet:

– Oppmøte ved ankomst
– Logistikk og organisering
– Tilgjengelig personell og assistanse 24/7
– Erfarne og fleksibelt personell
– En lokal representativ til en hver tid