Vårt utvalg av aktivitetspakker har ulik grad av utfording, både fysisk og intellektuelt. De fleste av disse passer godt til blåtur, men her har vi satt sammen en pakke som passer til en dag på blåtur med kolleger i alle aldre og form.

Hva er dette? Denne pakken er en kombinasjon av GPS-rebus i Bergen sentrum, som ender opp på enten Ulriken eller Fløien der vi fortsetter med lagaktiviteter. Sammensetningen av disse aktivitetene gjør at deltakerne får oppleve kulturen både i sentrum av Bergen og i byfjellene. I tillegg er den inkluderende og passer for grupper med stor aldersvariajon. Blåturpakken har lengre variget enn våre andre pakker, opptil 5 timer med pubbesøk. Etter aktivitetene passer det godt å avslutte med en middag på enten Ulrikens eller Fløiens resturant.

Innhold: Blåtur-rebusen går ut på at deltakerne deles inn i lag, der de får tildelt GPS og skriftlige oppgaver som de skal løse underveis i ruten i sentrum. Vi kan også legge til opptil 3 pubbesøk i ruten, om det er ønsket. GPSen guider dem tilslutt til et transportmiddel som fører dem til enten Ulriken eller Fløien. På toppen av et av disse fjellene vil lagene gå gjennom et utvalg av aktiviteter som er teambyggende, spennende og gøyal. Eksempler på slike aktiviteter er: Bueskyting, Blindehinder, Øksekasting, Luftpistol, Byggverk, Puslespill, Labyrint m.m.

DETALJER

Antall personer: 10-500

Varighet: 3-3,5 timer + evt. pubbesøk

Steder: Bergen sentrum og Fløyen/Ulriken. Fra sentrum til Ulriken er busstransport nødvendig.

Fra Kr. 890,- per pers eskl. mva. Fløybanen/Ulriksbanen kommer i tillegg.

Minimumspris tilsvarende 10 pers.

LAGBYGGENDE ELEMENTER

+ Samarbeid

+ Tillit

+ Lagånd

+ Mangfold av aktiviteter

+ Rollefordeling

+ Konkurranse

Send us mail