Våre Instruktører

Vi bruker kun sertifiserte instruktører and guider som er trent opp i kunnskap og praksis. Vi har over 10 år med erfaring med å levere aktiviteter og guiding av høteste kvalitet til våre kunder. Sammen er vi en sammensetning av mennesker med ulik utdanning, efaring og bakgrunn.

Aktivitetsledere

Lederne av våre aktiviteter er energiske og flinke til å skape god stemning og samspill i gruppen. Ikke minst, er de også full av kunnskap om de ulike aktivitetene som skal gjennomføres, og har kontroll på sikkerheten rundt disse.

Vi setter høye krav til deres utfoldelse og oppførsel slik at våre kunder skal få et best mulig arrangement, som skal begeistre og inspirere. Lederne våre har ansvar for at alle som deltar i aktivitetene skal få en fin opplevelse og legger opp til at alle grupper, uansett størrelse, skal samarbeide og mestre.

Guider

Guidene våre er kunnskapsrike om områdene vi opererer i. Vi har guider som lager turer i Bergen sentrum, byfjellene, og områdene rundt i Fjord Norge. Vår spesialisering er naturopplevelser, noe det ikke er mangel på i disse områdene.

Våre guider er ekspert på å finne det beste turen som passer til deres ønsker og setter sammen fulle pakker basert på deres interesser. Målet vårt er å være detailorieterte og forberedt, ettersom naturen ofte kan by på utfordringer. Ved å være proaktiv og tenke på enhver situasjon på forhånd, sirker vi at alle våre kunder får de beste opplevelsene.

Zipline-instruktører

Vår Zipline på Ulriken er bygget av sertifiserte montører etter gjeldene standarder, og kontrolleres jevnlig. Instruktørene som betjener linen er godt opplært etter strenge standarder og høye krav. Vi vil at våre kunder skal føle seg trygge og vite at de er i gode hender når de skal gjennomføre denne aktiviteten.

Instruktører til klatring og rappellering

Vi bruker kun sertiferte klarteinstruktører fra NKF for disse aktivitetene som kan utstyret godt og vet hvordan kundene kan få en best mulig opplevelse når de klarter eller rappellerer.